Menu Luk

Frontmatec A/S

 

Frontmatec er en stor, global virksomhed, der udvikler verdensledende, tilpassede løsninger til automatisering i fødevareindustrien, andre hygiejnefølsomme industrier og forsyningsindustrien.

 

FORESIGHT har bygget, tilpasset og vedligeholdt adskillige rapporter i både SSRS, Lasernet m.m. for Frontmatec.

 

Derudover har FORESIGHT hjulpet Frontmatec med vedligehold og tilpasninger til deres ERP-system.


 

FORESIGHT har siden 2012 hjulpet os med vores Microsoft Dynamics AX 2012 system. Dette primært med udvikling i Microsoft Dynamics AX og LaserNet document management. Desuden har FORESIGHT også i perioder med spidsbelastning taget Dynamics AX second level support opgaver. FORESIGHT er meget dygtige, og har desuden en fantastisk evne til at skabe indsigt i virksomheden, og hjælpe på mange områder. Vi er meget glade for at arbejde sammen med FORESIGHT, og kan varmt anbefale dem.

- Jan Meltesen, Group IT Manager

 
Se mere her: 
http://www.frontmatec.com

Vanvittig Verdenshistorie Podcast

 

Vanvittig Verdenshistorie er en af Danmarks mest populære podcastserier, hvor værterne, Alexander Janku og Peter Løhde, dykker ned i de skøreste, vildeste og mest spektakulære øjeblikke i verdenshistorien.

 

FORESIGHT har bygget Vanvidsbarometeret for Vanvittig Verdenshistorie, som ligger på deres hjemmeside.

 

Derudover har FORESIGHT bygget diverse rapporter i Power BI, der giver værterne et godt overblik over deres historier og fortællinger.

 

FORESIGHT har været en fantastisk partner i forhold til at skabe ekstra indhold og give vores hjemmeside tyngde. Deres databearbejdning har givet os fornyet indsigt i vores eget produkt, og de har fra dag 1 været enormt fremsynede, proaktive og på alle måder top professionelle. Personligt er de en yderst empatisk og behagelig sparringspartner, som vi kun kan anbefale!

- Peter Løhde og Alexander Janku

 

Se Vanvidsbarometeret og læs/hør mere her: https://www.vanvittigverdenshistorie.dk/

Videnskabeligt Udfordret podcast

 

Videnskabeligt Udfordret er en comedy-podcast, der udforsker og forklarer videnskab, så alle kan forstå det. Hver tirsdag graver værterne, Mark og Flemming, nogen af videnskabens mest vanvittige historier og opdagelser frem.

 

FORESIGHT har bl.a. bygget Gak-O-meteret for Videnskabeligt Udfordret, som ligger på deres hjemmeside.

 

Derudover har FORESIGHT bygget diverse visualiseringer i Power BI, der giver værterne og lytterne et godt overblik over facts og historier fra podcasten

 

I FORESIGHT's arbejde på visualiseringerne af vores (mindre traditionelle) data, har de vist sig som en exceptionel samarbejdspartner. I både arbejdstider og indhold har de udvist en fleksibilitet, der gør at vi har fået præcis hvad vi ville, når vi ville. Vi er stolte af at kunne fremvise visualiseringer fra FORESIGHT, der helt sikkert giver vores lyttere et nyt og større overblik over vores brand.

- Mark Lyng og Flemming D. Nielsen

 

Se Gak-O-meteret og de andre visualiseringer, og læs/hør mere her: https://videnskabeligtudfordret.dk/

VIGA Recruitment

 

VIGA Recruitment er en rekrutteringsvirksomhed, der er specialiseret inden for HR, IT og psykologi. Deres ressourcer dækker meget bredt, både hvad angår fastansættelser og til freelancere – men også i afklarings- og outplacment-forløb.

 

FORESIGHT har et fremragende samarbejde med VIGA Recruitment, om at supportere kunder, der ligger indenfor FORESIGHT's kompetenceområde.

 

Min relation til FORESIGHT, er opbygget siden 2018. Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med dem i rekrutteringsprocesserne. De er meget pligtopfyldende, og sætter en ære i at aftaler bliver overholdt. FORESIGHT er ærlig og direkte i deres kommunikation, og de sætter sig grundigt ind i både virksomhederne og opgaverne, og siger ikke ja til udfordringer, som de ikke kan løfte fagligt. Med deres skønne jyske humor og deres yderst behagelige facon, får man hurtigt opbygget en tillid. I kontakten til FORESIGHT får man generelt en stabil og kompetent samarbejdspartner.

- Birgitte Garde, CEO

 

Se mere her: https://viga-recruitment.dk//