Menu Luk

Kunder

Frontmatec A/S

 

Frontmatec er en stor, global virksomhed, der udvikler verdensledende, tilpassede løsninger til automatisering i fødevareindustrien, andre hygiejnefølsomme industrier og forsyningsindustrien.

 

FORESIGHT har bygget, tilpasset og vedligeholdt adskillige rapporter i både SSRS, Lasernet m.m. for Frontmatec.

 

Derudover har FORESIGHT hjulpet Frontmatec med vedligehold og tilpasninger til deres ERP-system.


 

Bjarke har siden 2012 hjulpet os med vores Dynamics AX 2012 system. Dette primært som AX-udvikler og udvikler af LaserNet baseret dokument management. Desuden har Bjarke også i perioder med spidsbelastning taget AX second level support opgaver. Bjarke er en meget dygtig udvikler, og har desuden en fantastisk evne til at skabe indsigt i virksomheden, og hjælpe på mange områder. Vi er meget glade for at arbejde sammen med Bjarke, og kan varmt anbefale ham.

- Jan Meltesen, Group IT Manager

 
Se mere her: 
http://www.frontmatec.com

Vanvittig Verdenshistorie Podcast

 

Vanvittig Verdenshistorie er en af Danmarks mest populære podcastserier, hvor værterne, Alexander Janku og Peter Løhde, dykker ned i de skøreste, vildeste og mest spektakulære øjeblikke i verdenshistorien.

 

FORESIGHT har bygget Vanvidsbarometeret for Vanvittig Verdenshistorie, som ligger på deres hjemmeside.

 

Derudover har FORESIGHT bygget diverse rapporter i Power BI, der giver værterne et godt overblik over deres historier og fortællinger.

 

Bjarke har været en fantastisk partner i forhold til at skabe ekstra indhold og give vores hjemmeside tyngde. Hans databearbejdning har givet os fornyet indsigt i vores eget produkt, og han har fra dag 1 været enormt fremsynet, proaktiv og på alle måder top professionel. Personligt er han en yderst empatisk og behagelig sparringspartner, som vi kun kan anbefale!

- Peter Løhde og Alexander Janku

 

Se Vanvidsbarometeret og læs/hør mere her: https://www.vanvittigverdenshistorie.dk/

Essence Solutions P/S


Essence Solutions P/S er et konsulenthus, der hjælper med rådgivning, opsætning og tilpasning af Microsoft Dynamics AX/365 FO-løsninger for virksomheder i vidt forskellige brancher.


FORESIGHT hjælper Essence Solutions med udvikling og tilpasning af rapporter i SSRS og Lasernet.


Derudover hjælper FORESIGHT også med udvikling og tilpasning af funktionalitet i Microsoft Dynamics AX.


Se mere her:  http://www.e-s.dk